Kjøleskapsgrøt med bringebær og kokos

kjøleskapsgrøt med bringebær og kokos

Da er jeg i gang med enda en kjøleskapsgrøt. Oppskriften på kjøleskapsgrøt med jordbær og banan viste seg å ikke bare være en populær her på bloggen men også her hjemme. Men nå er det på tide med en ny variant nå som norske bringebær er å få tak i.

Og hva går godt med bringebær? Jo, kokos! Havregryn får godgjøre seg i  kokosmelk over natten og så røres det sammen med noen gode, modne bringebær. Bruk gjerne litt agave sirup elle honning om du liker det litt søtere og pynt med bringebær og kokos. Nyt en deilig frokost!

for 4 porsjoner trenger du

  • ca. 2 dl kokosmelk
  • 30 – 40g havregryn
  • en håndfull bringebær + noen fine til å pynte med
  • agave sirup eller honning
  • kokosmasse eller kokosflak

Bland kokosmelk med havregryn og la det stå natten over i kjøleskapet. Ta det frem om morgenen og rør. Om det er for tykt kan du tynne det ut med litt mer kokosmelk.

Rør inn en håndfull bringebær. Pass på å ikke mose bringebærene helt. Hell opp i serveringsglass eller skåler og hell på litt agave sirup eller honning på toppen. Pynt med de fine bringebærene og dryss med kokosmasse eller kokosflak. Server.kjøleskapsgrøt med bringebær og kokos

Kommentarer

  1. Reply Ann-Mari 21. april 2016

    Spennende, dette må jeg prøve. Men hvor mange kalorier er det i en sånn? Jeg bruker bare lett kokos melk.

    • Reply Mat På Bordet 25. april 2016

      Hei Ann-Mari
      Det vet jeg dessverre ikke.

  2. Reply Maren 20. august 2015

    God morgen Jeg har prøvd noen kjøleskapsgrøter, men ingen har falt i smak. Men denne derimot. Det er den beste jeg har spist. Det kommer til å bli en gjenganger Takk for at du deler så mye fine oppskrifter!

    • Reply Mat På Bordet 21. august 2015

      Yuhu!
      Så hyggelig å høre Maren – bra at det falt i smak 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »