Grønnsaker og dip

Det var bursdagsfeiring her i huset forrige helg, ref. bursdagskake… Hjemmelagd pizza var på menyen og chips og nøtter sto fremme som snacks. Et stort fat med grønnsaker og dip sto fremme også. Tro det eller ei, men grønnsakene forsvant like fort som chipsen! Det bare bekrefter at hvis man tilbyr grønnsaker så er det alltid tagere! Og gjør man det litt ekstra pent og kanskje serverer det med en dip så går det enda fortere unna.
Og apropos dip. Ferdig blandete dip poser er en uting! Like fællt som ferdig blandet meksikansk krydder som Trine skrev om i hennes innlegg om tilsetningsstoffer. Lag din egen dip da vel – det er virkelig ingen kunstverk og er gjort på 2 minutter!! Bland rømme med majones (2 deler rømme til 1 del majones og bruk gjerne lett) ha opp i et presset fedd med hvitløk, litt hakket persille eller koriander og noe gressløk eller vårløk og smak til med salt og pepper. Det var det hele! Smaker godt til all mulige grønnsaker – gulrøtter, blomkål, agurk, papirka, mangetout, cherry tomater, reddik, osv. osv.
Slå deg løs med en sunn snack – og for all del server på barnebursdag, du kan få deg en overraskelse!
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »