Ting skjer…

Fotograf: Espen Grønli, Maison Mat & Vin
‘Smil’ sa fotografen som sto bak kameraet sammen med journalisten som oppmuntret til det samme. Ok, så gjorde jeg det da og nå ler barna av meg. ‘Du ser så ‘fake’ ut mamma’, ‘du står jo aldri sånn og baker’… er bare noe av det jeg har fått høre. Ja, ja jeg kan ikke tilfredsstille alle. Bildet finner du i Maison Mat & Vin nr 4 ( ute nå) sammen med et helsides intervju av meg. Veldig stas!!
Jeg ser med skrekk og gru at det er en hel uke siden jeg sist skrev et innlegg her på bloggen men jeg har en aldri så liten forklaring. Solen skinner!! Neida, det er ikke derfor, men det er jo typisk at når man omsider har pakket sammen baggene og flyttet hjem fra hytta så kommer sommeren…
Nei, den ekte unnskyldningen er at jeg arrangerer  Norges første og største Matbloggtreff sammen med Mathallen til lørdag.  I tillegg til å skrive Mat på Bordet skriver jeg også bloggen Matbloggsentralen sammen med Ina fra Kjøkkentjeneste der vi på et år har fått over 450 matbloggere som medlemmer. Det er et år siden vi startet den bloggen og for å markere det har vi tatt initiativ til et treff. Mathallen har ønsket oss velkommen med åpne armer og setter i stand et stort arrangement for oss. Med over 50 matbloggere påmeldt gleder jeg meg forferdelig til å treffe alle og ikke minst få vite mer om Mathallen.
I tillegg til matbloggtreffet så skjer det to store ting til i løpet av september i forbindlese med Mat på Bordet. Jeg har for aller første gang skrevet og fotografert for et matblad!! Yepp, under Matstreif relanseres matmagasinet NORD og der finner du en reportasje om sylting skrevet og fotografert av undertegnede. Ta en titt på facebook siden deres (følg linken) tittelbildet er tatt av meg!
Den andre store tingen er at jeg og ni andre matbloggere har under Hanne’s (som skriver bloggen Matmisjonen) initiativ og dyktig ledelse bidratt til en bok som også kommer ut medio september. Boken vil kunne kjøpes via bloggen, venter bare på litt mer info…
Jeg er litt stolt av at det som startet som et hobbyprosjekt har utviklet seg til så mye mer. Jeg kan jo bare anbefale å begynne å blogge om du har noe du brenner for eller liker å sysle med. Jeg for min del har lært et helt nytt miljø å kjenne, har truffet utrolig interessante og hyggelige  mennesker og har lært en hel del om fotografering og orddeling 🙂 Og det er i tillegg til å ha en god unnskyldning til å lage ‘ny’ mat hver dag!
Men nå skal jeg ikke hvile på laurbærene, nei, her skal det blogges!
Ønsker du å holde deg oppdatert så kan du ‘like’ facebooksidene til Matbloggsentralen, Maison Mat & Vin , matmagasinet NORD , Mathallen og Matmisjonen.

 

Kommentarer

 • Reply Silja+Co 10. september 2012

  Har self begynt å blogge «på ordentlig» nylig og er så imponert over og inspirert av din fantastiske blogg. Du er VELDIG flink til å ta bilder!!! Her er det MYE godt å finne! Spesielt stas å komme over «Baumkuchen»! Barndomsminne…
  Gratulerer med den nylige mediadekningen!

 • Reply Mat på Bordet 3. september 2012

  Takk, takk, jeg er forferdelig glad i den selv!

 • Reply traduction 1. september 2012

  Vilket underbart kök du har!

 • Reply Mat på Bordet 17. august 2012

  😀

 • Reply Shot By Cathrine 16. august 2012

  Gleder meg til å lese artikkelen:)

  Jeg har fulgt bloggen din en stund og syns den er flott!

 • Reply [kjøkkentjeneste] 15. august 2012

  Heia Ina!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »