Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Den er her!

I dag lanseres boken Matmisjonen og jeg skal omsider få holde boken i hendene, bla i den, klemme litt på den og føle meg ikke så lite stolt for å ha vært på en så fin prosjekt som dette.Boken er å finne i bokhandelen i morgen, men kjøper du via  denne linken får jeg en liten prosentdel av salget. Via lenken kan du også ‘bla i boken’ hvis du ikke stikker ut i bokhandelen først for å ta en liten titt 🙂

 

Kommentarer

  • Reply Lappedamen 19. oktober 2012

    Så gøy, gratulerer med utgivelsen. Jeg skal ønske meg boken til jul.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »