Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

NORD nummer 2

Det nordiske matmagasinet NORD nr. 2 er ute og MPB har bidratt med søtsaker! I tillegg til søtsakene er det masse annet godt å lese om i bladet.  Hanne fra Matmisjonen tar oss med på tur til Finnmarksvidda hvor reinsdyr slaktes på tradisjonell vis, Henrik fra Palatist tar for seg svin og mulighetene man har med hele dyret.
Lyst på en 5 retters vinterfest? Vet du hvordan du skal filetere fisk og rense hummer? Lyst å lage en ordentlig god norsk kebab? Eller lurer du på hva slags øl du kan servere til pinnekjøtt? Alt dette og mer kan du lese om i denne utgaven av NORD.

Jeg for min del skal sette meg ned foran peisen i kveld og kose meg med min utgave. Og så skal jeg være stolt over at jeg er en del av dette flotte bladet!

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »