Det går unna med hasselnøtt-sjokoladepålegget jeg skrev om på mandag ( les innnlegget her) og det er i grunnen unødvendig å finne en annen bruk for den enn å rett og slett smøre det på et stykke ferskt brød. Men, jeg liker å finne på ting, det har du kanskje skjønt du som leser bloggen min. Og jeg tenkte (mens jeg spiste et stykke ferskt brød med hjemmelaget hasselnøtt-sjokoladepålegg) om ikke pålegget kunne brukes i bakst. Første ideen var å lage en variant av det eltefrie sjokoladebrødet – du vet den hvor sjokoladen virvler rundt i deilig luftig brød, en form for pain au chocolat kan du si. Det er så absolut en mulighet, men jeg fikk meste lyst til å lage en variant av en kanelbolle. Og som tenkt, så gjort. Ble det godt? Å jada! Ikke oversøt og med deilig smak av sjokolade og nøtter. Noen ble fortært med det samme, resten ble lagt i frysen. Disse kan så hentes frem, tines og kanskje varmes litt i ovnen før de kan spises mot solveggen etter en skitur for eksempel…
Du trenger, til ca. 12 snurrer:
Håper snurrene ble vellykket!
Ha en fin dag du og!
Ser deilig ut. Må prøve den oppskriften til helgen. Ha en fin dag da:)
Oi.oi, lesernes VG 2 ganger på en uke, herlig!!
Bra oppskrift!
Det er Magne fra VG her, nå har jeg anbefalt innlegget ditt på forsiden av VG slik at flere kan få gleden av det.
Er det andre som skriver en god blogg og vil ha mange nye lesere? Ikke nøl med å sende en epost til meg på magnea |a| vg.no
🙂