Disse kjøttkakene skulle egentlig bli kjøttboller men jeg ble litt lat og formet de som kjøttkaker. Ikke at jeg angrer på det – kjøttkaker ligger mer stabilt i salatbladene og er dermed enklere å spise. Og apropos salatblader, du kunne også servere de i et pitabrød eller på en seng av nudler. En enkel stirfry av grønnsaker hadde også vært godt til kjøttkakene om du ønsker et varmere måltid. Hos oss valgte vi å legge alle elementene på bordet og så kunne alle forsyne seg som de ville – lignet litt på en fajita måltid bare med andre ingredienser. Anbefales!
Du trenger: (lager ca. 24 små kjøttkaker)
Disse er utrolig gode! Tusen takk for oppskriften.
Ja, ikke sant!
Det trygles her hjemme om at jeg må lage de igjen snarest…
De er forreseten greie å fryse!
SÅ lekkert 🙂
Tusen takk 🙂 Nina – det beste er at de smaker enda bedre 🙂