Jeg lurer på hvor mange browniesvarianter man egentlig kan lage? Nei, egentlig så lurer jeg ikke på det for svaret er uendelig mange. Derfor, med god samvittighet kommer jeg her med nok en.
Inspirasjonen kommer fra sjokoladeisen (laget uten iskremmaskin) som jeg postet for noen dager siden og som noen i familien her synes så ut som noe helt annet. Fikk litt tilbakemedlinger på det bildet ja, men la gå, can’t please them all…
Så ja, siden sjokoladeisen var kombinert med bringebær, og det smakte så godt, er det nåe også brownies sin tur. Her har du de – brownies med bringebær. Vedlig enkelt, veldig godt.
Grunnoppskriften tar utgangspunkt i en oppskrift fra en vakker bok The new classics fra Donna Hay. Oppskriften er gjort noe om – jeg bruker mindre sukker og har ersattet hvetemel med speltmel i et forsøk på å gjøre disse godsakene bitte litt mer sunnere.
For 6 små brownie kaker trenger du
Våre ble veldig kompakte, ikke luftige som dine ser ut… Skal det virkelig være så lite mel?