Det er på tide med en oppfølger til mitt første innlegg om avkoado smørbrød!
Første runde besto av 6 smørbrød med avoakdo og tilbehør som gikk mer på frukt og andre grønnsaker. Her har jeg slått meg litt løs med fisk og kjøtt og ost! Det er utrolig hvor mye godt som passer til avokado.
Som i det første innlegget viser jeg også et lite utvalg av ‘underlag’. Her går det i forskjellige varianter av knekkebrød, grovbrød og riskjeks. Kombiner akkurat som du vil, og fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du har en favoritt avokadosmørbrød.
Her er mine forslag:
Øverst venstre: avokado, parmaskinke eller annen spekeskinke, parmesan og tynne skiver med rødløk
Øverst høyre: avokado, gårsdagens grillet kylling, frisk koriander, lime og hot sauce
Midterst venstre: avokado, mozzarella, frisk basilikum og pepper
Midterst høyre: avokado, røket laks, sitron og dill
Nederst venstre: avokado, reker, lime og dill
Nederst høyre : avokado, spirer, tunfisk, finhakket rødløk
Fant du noe som kan friste?
Lyst å se de andre 6 avokadosmørbrødene jeg lagde? Klikk her.
jatakk! Den med kylling!!
En av mine favoritter også Henriette, og den med reker er en sterk nr. 2….
Det frister veldig! 🙂
Så bra Ingrid! 🙂