Ukens oppskrifter

For en uke det har vært – Mat på Bordet er kåret til årets matblogg og jeg har ikke helt fordøyd det enda! Ukens oppskrifter er derfor preget av mitt opprømte stemning, her skal det festes hele uken lang!

ukens oppskrifter

Blomkålsuppe – vi begynner uken med denne fabelaktige suppen, det er tross alt bikkjekaldt ute og ingenting varmer som suppe!

ukens oppskrifter

Fenomenal god kyllingcurry – ok, ikke akkurat en lettvint middag, men husk at jeg er i festhumør!

ukens oppskrifter

Kylling i tomatsaus med paprika og oliven – vi kjører fargerikt denne uken!

ukens oppskrifter

Pytt i panne med pølse – midtveis i uken er det greit å bare skrape sammen det man har i kjøleskapet til en deilig og lettvint pytt i panne!

ukens oppskrifter

Pizza med kjøttboller og paprika – for vi har alltid pizza på en fredag og dette er en av favorittene. Kjøttbollene er hjemmelagd, oppskriften finner du her.

ukens oppskrifter

Meze tallerken – så var det tid for litt fest igjen, denne gangen med en meze tallerken bestående av hummus, falafel, tabouleh, mujaddara og pita brød. Skikkelig digg mat!

ukens oppskrifter

Roastbiff – så avrunder vi uken med en ordentlig deilig (og lettvint) roastbiff servert med fløtegratinerte poteter og grønne bønner.

ukens oppskrifter

Brioche – ja fortsatt i feststemning og i humør for en ordentlig digg brioche brød servert med syltetøy om morgenen…

ukens oppskrifter

Fastelavensboller med nugattikrem – ikke så lenge til fastelaven og det er kjekt å øve seg litt på fastelavensoppskriften. Det er iallfall min unnskylding…

 

Ha en strålende uke alle sammen – spis godt!

 

Kommentarer

  • Reply Jeanette Sandbech Stokke 20. januar 2016

    Kylling I tomatsaus linken går til kylling curry oppskriften…

    • Reply Mat På Bordet 20. januar 2016

      Rettet – takk Jeanette 🙂

  • Reply Marthe Lorentzen 17. januar 2016

    Linken til blomkålsuppa funker ikke

    • Reply Mat På Bordet 18. januar 2016

      Oi, takk Marthe for at du sier i fra, går inn og fikser med en gang!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »