Asiatiske wraps med kylling er så lett å lage og så godt å spise at det er nesten til å grine av. Vel, ok, vi skal ikke grine, men jeg måtte jo spørre meg selv hvorfor vi ikke spiste dette oftere. Samtlige i familien synes det var godt, det kan lett varmes opp igjen om du vil lage det i forkant og har du barn/ungdom som synes det er gøy å lage mat så er dette en enkel nok rett å bryne seg på.
Og se på de fargene! Jeg blir alltid ekstra glad når jeg får så fargerik mat servert.
Det er litt pytt i panne preg over det hele – bruk det du har altså. For min del ble det gulrøtter, paprika og spinat. Kål kunne være godt her, erter og bønnespirer er også gode alternativer. Ønsker du å lage en vegetarvariant er det bare å sløyfe kjøttdeigen og spe på med grønnsaker.
Psst. lagde dette på snap i dag – snapstoryen (steg for steg bilder) ser du nederst i innlegget. Vil du følge meg på snap heter jeg matpaabordet der.
Hei, hvilken hoisinsaus merke bruker du? Fins mange gode, men ofte lite på flaska for en som elser mye hoisinsaus. Så har du noen tips?
Hei Siv!
Jeg pleier å kjøpe hoisinsaus i innvandrerbutikken. Det selge de ofte litt større flasker til en litt billigere penge.
Jeg har ikke noe foretrukket merke…
hilsen
ina
Prøvde denne ut i går da vi trengte en kjapp middagsrett uten for mye styr. Fargerik rett. Veldig enkel å lage. God på smak.
Hei Marita!
Takk for fin kommentar – glad for å høre at det smakte!!
Hei!
Denne ble en hit hjemme. Sjelden jeg får mann og barna til å like de samme tingene, men denne retten likte de! Yey! Og jeg også 🙂
Hei Carine!
Beklager sent svar. Bloggen har akkurat fått en ‘makeover’ og noen kommentarer har ligget skjult inntil nå.
Så godt å høre at oppskriften falt i smak hjemme hos deg. Alltid kjekt med oppskrifter som alle kan like 😉
Fungerer veldig fint med grillet kylling uten skinn som finhakkes også.
Det gjør det Marianne!
Du kan også bytte ut kylling med svin – det er også godt. Eller kalkun! Så mange muligheter……:)
Nydelig godt!!!! Preppet alt i dag tidlig, så fort gjort å lage sen middag etter en herlig ute-søndag i nydelig vær 😉 Er ikke glad i kyllingkjøttdeig (MUK) så bytter den alltid ut med svinekjøttdeig – funket alltid! Gidder ikke kverne kyllingkjøtt å sånn da… Da er det bare å glede seg til en ny uke med oppskrifter fra deg 🙂
Så godt å høre Tone!
Ja, svinekjøtt er en fin alternativ eller karbonadedeig om du vil.
Og så er det ikke noe i veien for å bruke kylling – bryst eller lår, skjært i mindre biter….
Hei! Hva slags kyllingkjøttdeig bruker du? Jeg forsøker å unngå prior og solvinge, og kjøper heller merker som stange etc. mtp dyrevelferden. Har du noen tips? 🙂
Hei C.
Ja, det er en utfordring! Stange og andre ‘gode’ merker selger ikke kyllingkjøttdeig (som jeg har sett ihvertfall). Det kan hende de selger det på Stangeriet/Mathallen.
Alternativet er å kverne kjøttet selv. Da hadde jeg brukt en blanding av lår og bryst, eller bare lår.
Et alternativ til er å vare skjære opp kyllingkjøtt i mindre biter – grovhakke det med kniv. Det tenker jeg at jeg gjør til neste gang og.:)
Da er denne middagen prøvd, og den skal gjentas. Denne kan man også invitere til fest på! Gode smaker. Masse grønnsaker. Jeg kokte litt basmatiris og hadde ved siden av. Fikk kred av mannen; det ser ut som vi er på restaurant! Takk.
Herlig Aase – ikke verst å servere ‘restaurant’ mat hjemme altså!
God idé med risen 🙂
Nam nam nam!!!! Barna elsket det også!!!
Så bra Tanya! Kjekt med oppskrifter som hele familien liker 🙂
Wow, dette ser jo bare helt fantastisk ut! Leser bloggen din fra sengekanten nå, og tenker at morgendagens planlagte pannekaker må utsettes en dag, for denne må testes! Gleder meg! God natt, og takk for masse god inspirasjon! 🙂
He, he, så det er ikke bare jeg som skummer gjennom oppskrifter før jeg legger meg Elisabeth 🙂
Håper det smakte!