UKENS HØSTLIGE OPPSKRIFTER – la deg inspirere!

Etter en aldri så liten pause (3 måneder….) er UKENS OPPSKRIFTER tilbake på plass!

Prinsippet er det samme – jeg har plukket 9 oppskrifter fra bloggen som jeg synes passer godt til uken som kommer. Noen hverdagsmiddager, noen måltider som passer til helgen og/eller gjester og selvsagt noe bakst.

Utseendet på ukens oppskrifter er litt annerledes og jeg håper du liker den 😊

Da er det bare å håpe at du faktisk får lyst til å lage en eller flere av rettene her!

Ha en strålende uke – spis godt!

ina 🎀

En ordentlig god KYLLINGGRYTE med byggryn

En ordentlig god KYLLINGGRYTE med byggryn

Dette er såååå godt! Kyllinggryte med byggryn ligger et sted mellom overfylt suppe og gryterett. Tilsetter du mer væske (og tipasser krydderet) har du en deilig suppe. Lager du den slik den er beskrevet her i oppskriften har du en gryterett med mye saus. Begge bør spises med skje… Dette er en ukomplisert rett å […]

Pølsegryte med paprika og løk

Pølsegryte med paprika og løk

Når jeg skriver pølsegryte, så var det kanskje ikke akkurat dette du tenkte på. Nåvel, på tide å tenke nytt! Det finnes så mange spennende typer pølse på markedet for tiden, og hvis man prøver seg på nye varianter kan man få seg en skikkelig smaksopplevelse. Her har jeg brukt salsicca-pølse, som er en av […]

Hvordan man lager ordentlig sprøstekte poteter !

Hvordan man lager ordentlig sprøstekte poteter !

Nå skal jeg fortelle deg hvordan man lager ordentlig sprøstekte poteter! Det er nemlig noen små triks som skal til for at du får til en skikkelig sprøstekt utside og en myk og deilig innside. Triks nr. 1 Det første trikset er å tilsette natron i kokevannet. For å få den skikkelig sprøstekte skorpen er […]

Hvordan man lager nydelige fløtegratinerte poteter !

Hvordan man lager nydelige fløtegratinerte poteter !

Hvordan man lager nydelige fløtegratinerte poteter skal jeg fortelle deg alt om her! Oppskriften er hentet fra den nye kokeboken min “Potetkokeboka, en kjærlighetserklæring” og er en av nesten 100 oppskrifter der potet er stjernen! Boken kan bestilles direkte fra forlaget, men finnes også i de fleste bokhandel, store som små. Bruk gjerne klikk og […]

One pot wonder – lettvint gryterett

One pot wonder – lettvint gryterett

Hvis jeg forteller deg at det eneste du trenger å gjøre for å lage denne retten – one pot wonder – er å ha alt opp i en gryte, koke det opp og sette det hele i ovnen et par timers tid – ville du tro meg? Gjør det, for det er sant. Ikke bare […]

Kremet laksegryte – med spinat og soltørkede tomater

Kremet laksegryte – med spinat og soltørkede tomater

En enkel, kremet laksegryte er midt i blinken på travle hverdager! Alt lages i en stekepanne, så sett risen over med en gang slik at ris og laks er ferdig samtidig. Og ja, det tar ikke mer enn 15 minutter å lage denne laksegryten.. Begynn med å steke laksen, et par minutter på hver side […]

Lasagnesuppe – alle de gode lasagne smakene på 30 minutter

Lasagnesuppe – alle de gode lasagne smakene på 30 minutter

Lasagnesuppe – alle de gode lasagne smakene på en halvtime! Jeg var egentlig litt inne på det samme i denne oppskriften på rask lasagne i stekepanne. Der lagde jeg en kjøttsaus og kokte lasagneplater i sausen. Fordelen var at man ikke trengte ovn (det kan jo hende at man ikke har en der man er) […]

Eltefrie sitronboller

Eltefrie sitronboller

Hold dere fast – nå blir det eltefrie sitronboller! Eller eltefrie sitronsnurrer om du foretrekker. Herlig, myk gjærbakst fylt med en sitronfyll og toppet med en melis-, sitronglasur. Litt finrevet sitronskall på toppen av de igjen og du har en vidunderlig bolle å kose deg med. Du verden så godt! Ideen er den samme som […]

De aller beste chocolate chip cookies (sjokoladekjeks)

De aller beste chocolate chip cookies (sjokoladekjeks)

Ja, her er de, de aller beste chocolate chip cookies (sjokoladekjeks) du kommer til å lage. Nå skal det sies at du finner en del oppskrifter på chocolate chip cookies her på bloggen allerede – og mange av de er gode (har listet de alle litt lengre nede). Du har kanskje til og med lagt […]

Jeg håper du fant en oppskrift eller to du fikk lyst å prøve!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »