Ukens oppskrifter – 9 oppskrifter til inspirasjon

Da var det søndag igjen og tid for UKENS OPPSKRIFTER!

Personlig synes jeg det er mye godt her på bloggen som passer til den årstiden vi er i nå – så det var virkelig ikke noe problem å samle 9 oppskrifter som jeg synes fristet…

Det gjenstår å se om du synes det samme! (jeg håper selvsagt det!)

Ha en nydelig uke – spis godt!

ina ❤️

Tomatsuppe med mascarpone

Tomatsuppe med mascarpone

Altså, hvor godt er ikke tomatsuppe? Denne lune, milde, mettende, varmende suppen er gull. Det finnes selvsagt mange måter å tilberede den, og har skal du få enda en – tomatsuppe med mascarpone. Mascarponen er med på å runde av smaken og gjør suppen fyldig og kremete. Får du ikke tak i mascarpone kan du […]

Linsegryte med kikerter og spinat

Linsegryte med kikerter og spinat

Skal du ha noe godt til middag som er raskt å lage, metter og ikke innholder kjøtt vil jeg på det sterkeste anbefale linsegryte med kikerter og spinat. Kikerter og spinat er i grunnen valgfritt, det er i grunnen også gulrøttene jeg har oppi. For om du vil virkelig kjøre det enkelt kan du være […]

Bakt (jukse) spaghetti carbonara

Bakt (jukse) spaghetti carbonara

Er du glad i spaghetti carbonara men har ikke prøvd å lage det enda? Da kan du prøve dette først. Basert på carbonara, men tilsatt fløte og så bakt et lite øyeblikk i ovnen for å få en deilig sprø topp, er dette en super middag på en hverdag. Utallige variasjoner kan du gjøre med […]

Sopp stroganoff

Sopp stroganoff

Sopp stroganoff er det du skal spise nå som det formelig tyter over med sopp i skogen om du er heldig nok til å bo nærme en og er flink til å finne sopp (jeg er ikke det… bær ja, sopp, nei). Men også i butikkene finner du nå et godt valg av diverse sopp […]

Sesamkylling

Sesamkylling

Smakt sesamkylling? Ikke? Vel, nå får du oppskriften her og forhåpentligvis frister det nok til at du vil prøve. Oppskriften og fremgangsmåten er enkel. Kyllingen skjæres i terninger og vendes i en lett krydret melblanding. Kyllingen stekes lett, får saus (som du har blandet sammen imens) over seg og koker så videre i sausen. Sausen […]

Fiskegrateng

Fiskegrateng

  Fiskegrateng er midt i blinken for kalde vinterdager – og denne, tør jeg påstå er den beste! Torsk, røkt kolje og reker ligger i en deilig bechamelsaus under et godt lag med potetmos. Sarte smaker altså men trøstende, varmende og mettende. Det er heller virkelig ingen sak å lage dette. Innen fisken er trukket […]

MOUSSAKA

MOUSSAKA

Jeg fant deilig økologisk lammekjøttdeig i butikken forleden og måtte bare kjøpe det. Ikke visste jeg helt hva jeg skulle lage med det, bare at jeg måtte ha det med meg hjem. Oppskrift på gode lammeburgere og vanvittig gode indiske kjøttboller (også laget av lammekjøttdeig) finner du her på bloggen allerede. Nå er det jo […]

Saftige grove muffins med ost, skinke og spinat

Saftige grove muffins med ost, skinke og spinat

Her er oppskriften du trenger for å lage saftige, smakfulle grove muffins med ost, skinke og spinat. Perfekt som mellommåltid, i matpakka eller som tilbehør til supper, salater og gryteretter. Jeg kunne også ha kalt de restemuffins, for her kan du virkelig bruke opp det du har av grønnsaks-, ost- og påleggsrester fra kjøleskapet. Har […]

Enkel, eltefri søt focaccia med kanel og epler!

Enkel, eltefri søt focaccia med kanel og epler!

Hils på den nye favorittbaksten din – enkel, eltefri søt focaccia med kanel og epler! Det er to ting som gjør at denne baksten er så enkel å lage. For det første, er den eltefri. Dvs at du ikke trenger å elte deigen. Du kan også lage den opptil 4 dager i forkant og oppbevare […]

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »