Ukens oppskrifter

Hei på deg!

Nok en uke er forduftet og helgen står for tur. 

Jeg har et par planteprosjekter på gang denne helgen, men det som er mest spennende er at jeg (forhåpentligvis) får en rotisserie for grillen min. 

Jeg vurderte å kjøpe en den gangen jeg kjøpte grillen min, men liker å spare på opplevelser. Grillen har vi hatt noen år nå, og når rotisserie tilbehøret kom på salg (var dessverre ikke å oppdrive på Finn) slo jeg til.

Får vi rotisserie så er helgrillet kylling selvsagt på menyen! Med poteter selvsagt. Og en god salat. Gleder med allerede! Story på Instagram blir det selvsagt også. 

Det planlegges litt events fremover i forbindelse med boken. Det er så gøy å servere salat, snakke om salat og treffe dere som kjøper boken. Legger ut info om events så snart jeg har noe klart. 

Så var det ukens oppskrifter som ligger klart for deg her. Jeg håper du finner masse som frister!

Ønsker deg en god uke!


klem
Ina ♡

UKENS OPPSKRIFTER

Spicy biff med paprika

spicy biff med paprika

Spicy biff med paprika blir aldri feil. En rask stir-fry som du kan sette på bordet på under en halvtime. Bytt gjerne biff ut med kylling om du vil, eller paprika med andre grønnsaker. Det blir godt det og!!

klikk her for oppskriften

Appelsinkylling

appelsinkylling

Panert kylling servert med appelsinsaus!

klikk her for oppskriften

Kremet pasta

kremet pasta med laks

med laks, spinat og erter.

klikk her for oppskriften


skikkelig gode salater

Selv om det er tomt på lager hos forlaget (neste opplag kommer snart) er boken min SKIKKELIG GODE SALATER fortsatt mulig å få tak i bokhandel!

KLIKK HER for å handle hos ARK

KLIKK HER for å handle hos NORLI


Vegetarpizza

vegetarpizza

Har du prøvd aubergine på pizza? Det kan anbefales!!

klikk her for oppskriften

Frittata

Frittata med spinat, tomater og ost

med spinat, tomater og ost. Enkel hverdagsmat!

klikk her for oppskriften

Kyllingspyd

Tex mex kyllingspyd

i tex-mex stil!

klikk her for oppskriften

Hamburgerbrød

De aller beste HAMBURGERBRØDENE lager du med poteter!

Jeg har minnet deg på disse før, men gjør det igjen for burgersesongen er her! 

Mykere hamburgerbrød får du ikke, så det er bare å sette i gang. Lag gjerne dobbel porsjon likesågodt – burgerbrødene er fine å fryse. Et lite tips – jeg pleier å dele de i to før frysing og lirker de to delene fra hverandre under tining. Da går det nemlig fortere.

klikk her for oppskriften

Speltmuffins

Speltmuffins med eple og banan

med eple og blåbær!

klikk her for oppskriften

Rabarbrapai

Rabarbrapai med jordbær og smuldretopping

med jordbær og smuldretopping!

klikk her for oppskriften

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »