Print

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen vurderinger

46 porsjoner 

Ingredienser

Skaler

Salaten

34 squash, i fine remser

50 g fetaost, smuldret

En god håndfull ristede pinjekjerner

1 ss grovhakket gressløk

Dressingen

Finrevet skall av 1 sitron 

1 ss sitronsaft 

1 ss olivenolje 

Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Bruk en ostehøvel til å skjære lange remser av squashen. Ha dem i en bolle. 
  2. Riv sitronskallet over, tilsett sitronsaft, litt salt og litt pepper og vend forsiktig med hendene slik at dressingen blir jevnt fordelt.  
  3. La salaten marinere i 10 minutters tid. Smak til med salt og pepper.  
  4. Legg squashremsene på et fat, og pass gjerne på at de peneste ligger øverst. Strø på fetaost, pinjekjerner og gressløk før servering.  

Notes

Finner du gul squash, så ta gjerne et par av dem. Det er så fint med gule og grønne remser om hverandre i salaten.

Translate »