Print

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen vurderinger

2 – 4 porsjoner

Ingredienser

Skaler

150 g havreris

1 liten rødløk, finhakket

1 agurk i terninger

1 boks (400 g) kikerter

1 ss frisk mynte, finhakket

2 ss frisk persille, finhakket

100 g fetaost, smuldret

30 g pistasjnøtter, grovhakket

Dressing:

2 ss sitronsaft

3 ss mild olivenolje

1 ts honning

salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok havreris i henhold til pakkens anvisninger. La den avkjøles.

Skjær agurken i to på langs og skrap ut frøene. Skjær agurken i terninger og finhak krødløken.

Hell laken av kikertene, skyll godt og la dem renne av.

Lag dressingen.

Bland sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.

Ha alle salatingrediensene over i en bolle og hell over dressingen. Bland forsiktig sammen, gjerne med hendene. Smak til med mer salt og pepper om nødvendig.

Ha salaten over i en salatbolle og server.

Translate »