Print

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen vurderinger

4-6 porsjoner

Ingredienser

Skaler

1 isbergsalat, finhakket 

¼ hodekål, finhakket 

1 agurk, i små terninger 

1 grønn paprika, i små terninger 

1 bunt vårløk, finhakket 

Dressing: 

40 g kruspersille 

65 g babyspinat (en liten pose) 

2 ss frisk estragon, grovhakket, eller 1 ts tørket estragon 

2 ss frisk gressløk, grovhakket 

50 g diverse myke urter – koriander, mynte, dill, basilikum eller estragon  

1 hvitløkfedd 

2 ansjosfileter* 

½ dl sitronsaft 

1 dl majones 

1 dl olivenolje 

Salt og pepper 

* Om ansjos ikke er din greie, kan den erstattes med 1 ss kapers 

Fremgangsmåte

  1. Del agurken i to på langs og skrap ut alle frøene. Skjær agurken i terninger og bland med isbergsalat, hodekål, paprika og vårløk. 
  2. Ha alle ingrediensene til dressingen i en foodprosessor og kjør til nesten glatt. Smak til med salt og pepper.  
  3. Bland dressing med salatingrediensene og smak til med salt og pepper.  
Translate »