600g dadler med sten
200g peanøttsmør
1 håndfull salte peanøtter (valgfritt)
200g mørk sjokolade
flaksalt (valgfritt)
Fjern sten fra dadlene. Brett dadlene ut og legg de side om side på et brett.
Dekk dadlene med et stykke bakepapir og press de ned med bunne av et glass slik at de danner et jevnt lag.
Ha peanøttsmør i en kjele og sett over varme. Varm det opp til du har en smørbar konsistens.
Fordel peanøttsmøret jevnt utover dadlene og stør med knuste peanøtter om du ønsker.
Sett kjølig til peanøttsmøret har stivnet.
Smelt sjokoladen og smør det jevnt utover peanøttsmøret.
Strø med flaksalt om du ønsker og sette kjølig.
Skjær det opp i ruter og server!
Find it online: https://matpaabordet.no/2023/10/10/date-bark-sunnere-snickers/