Date bark – sunnere Snickers!

Date bark - sunnere snickers

Så glad jeg er i Snickers, måtte jeg bare kaste meg over den virale oppskriften på date bark – sunnere Snickers !

Her får du fen gode kombinasjonen av sjokolade, peanøtter og karamell ved å bare bruke 3 ingredienser (+2 ingredienser om du vil).

Hemmeligheten her er dadler!

Søte, klissete dadler som presses flate og danner grunnlaget for en skikkelig digg bar.

Så kommer peanøttsmør. Det er opp til deg om du vil bruke ‘crunchy’ eller ‘smooth’ typen, og det er heller ikke noe i veien for å lage ditt eget peanøttsmør (eller annen nøttesmør).

Så kommer sjokoladen. Jeg har prøvd med både lys og mørk sjokolade og mørk sjokolade er desidert vinneren! Men, hvem vet, kanskje du foretrekker lys sjokolade ….

Date bark - sunnere snickers

Er du glad i barer så har jeg flere oppskrifter på leut her på bloggen. Sjekk ut disse for eksempel:

Fikk du med deg videoen jeg la ut på Instagram som viser hvordan du lager date bark – sunnere snickers ? Du kan se den her.

Print

Date bark – sunnere Snickers!

Ingredienser

Skaler

600g dadler med sten

200g peanøttsmør

1 håndfull salte peanøtter (valgfritt)

200g mørk sjokolade

flaksalt (valgfritt)

Fremgangsmåte

Fjern sten fra dadlene. Brett dadlene ut og legg de side om side på et brett.

Date bar - sunnere Snickers

Dekk dadlene med et stykke bakepapir og press de ned med bunne av et glass slik at de danner et jevnt lag.

Date bar - sunnere Snickers

Ha peanøttsmør i en kjele og sett over varme. Varm det opp til du har en smørbar konsistens.

Fordel peanøttsmøret jevnt utover dadlene og stør med knuste peanøtter om du ønsker.

Date bar - sunnere Snickers

Sett kjølig til peanøttsmøret har stivnet.

Smelt sjokoladen og smør det jevnt utover peanøttsmøret.

Strø med flaksalt om du ønsker og sette kjølig.

Date bar - sunnere Snickers

Skjær det opp i ruter og server!

Date bar - sunnere Snickers

Kommentarer

  • Reply Mat På Bordet 9. oktober 2023






legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »