Brownies kan man aldri få nok av! Heldigvis finnes det utallige varianter så du trenger faktisk ikke å spise samme brownie to ganger, he, he.
Utfordringen er å finne den perfekte brownie’en. Hva det er, er det selvsagt delte meninger om, men denne oppskriften hentet fra boken The new classics av Donna Hay, gir klassisk, seige brownies med en litt sprø topp.
At de er gode er det ingen tvil om. Halvparten av browniesene ble nemlig med min datter på skolen, den andre halvparten ble med meg på et morgenmøte på United Influencers. Tilbakemeldingene lot seg ikke vente på – kjempegode, best ever, helt perfekte, ikke for søte, deilig med sjokoladebiter opp i, osv. osv. Så da vet du det.
Prøv oppskriften du – kanskje det er denne oppskriften som gjelder for deg og som gjør at alle andre brownieoppskrifter kan bare gå hjem og legge seg…
Klassisk brownies
Veldig god oppskrift! Jeg hadde ikke nok sukker så jeg la til noen skjeer peanøttsmør for smakens skyld og det funket veldig fint. Takk for oppskrift! 😀
Mmm Pia – det var smart! Peanøttsmør i browniesrøren, det må jeg nesten prøve jeg og 🙂
Denne var utrolig god
Så bra Ellen – hyggelig at det smakte!
hei ine!
tror du denne kan fryses?
Hei Mina
Det kan den 🙂
Hei 🙂
Har ingenting med innlegget å gjøre. Hva er forskjellen på å steke noe med Melange og olje ? Gir Melange fra seg mye mer matlukt fremfor olje?
Hva er best å steke med? Hva er nøytral olje ? Håper du svarer:)
hei Line
Du kan lese om steking i olje/smør/margarin her http://kjokkenskriveren.no/vil-fettmyter-til-livs/ 🙂
Ser sykt digg ut! Kan man droppe den siste finhakkede sjokoladen? Eller vil det bli for lite da?
Hei Andrea
Det kan du vet du.
Personlig så tror jeg at jeg smelter den siste 100g sjokoladen sammen med smøret istedenfor å tilsette det som hakket sjokolade på slutten.
Men, så var det mange som elsket at det var sjokoladebiter i….
Bare lek med oppskriften du 🙂