Er det plass til nok en sjokoladekake i langpanne her på bloggen?
Klart det!
Kan det noen gang bli for mange oppskrifter på sjokoladekake i langpanne her på bloggen?
Nei! Aldri!
Hils på godterikake! En crazy sjokoladekake i langpanne dekket med godteri rett og slett. Under alt godteriet finner du en klassisk sjokoladekake toppet med verdens enkleste sjokoladeglasur. Glasuren er nemlig laget med kun to ingredienser og er rask og enkel å lage. Og så smaker den selvsagt utrolig godt.
Når det gjelder pynting har jeg gjort meg litt flid og ikke bare drysset godteriet utover kaken. Kaken er først rutet opp med lakris snøre og så har jeg pyntet innenfor de. Ikke bare ser det pent ut, men du trenger ikke skjære gjennom godteriet når du porsjonerer ut kaken.
Jeg kan dessverre ikke garantere at det ikke blir krangel om stykkene. Mitt forslag er at godteriet byttes innbyrdes etter at kakestykkene er skjært og fordelt. Dessuten, skulle du ikke være helt happy med godteriet du fikk tildelt har du fortsatt et deilig kakestykke å kose deg med…
Når det gjelder kaken, så har jeg en aldri så liten kopp espresso i kaken. Kaffen smaker du ikke, og den forsterker sjokoladesmaken, så ikke sløyf den. Eller heller, prøv en gang med kaffe og så en gang uten så kan du bestemme selv hvilken variant du liker best.
Glad i sjokoladekake? Sjekk ut disse oppskriftene også:
- sjokoladekake i langpanne med kokos
- sjokoladekake med salt karamell
- sjokoladekake i langpanne – eller er det det?
- den saftigste sjokoladekaken i langpanne
- alt i en gryte sjokoladekake
- verdens beste sjokoladekake
Hei, denne kaka har nettopp reddet bursdagen til en på 5 år! Jeg bakte sjokoladekake i langpanne fra Toro 2 ganger og det ble bare tull, den ble våt i midten, men samtidig brent på sidene. Men din kake ble perfekt fra første forsøk! Pyntet den akkurat på samme måte som du gjorde og den ble veldig veldig fin! Tusen takk for oppskriften!
Å så utrolig hyggelig å høre!
Kake fra bunnen av er alltid best 😉
Dette blir bursdagskaken til 6-åringen. Er det greit å fryse den og tine opp igjen (uten glasur og pynt ja)? (Skal ha to selskap med en ukes mellomrom).
Absolutt!
Kaken egner seg fint for frysing. La den tine, legge på glasur og du er klar for bursdag!
hilsen
ina
Hei,
Jeg bil gjerne lage i den runde formen, men jeg blir bare sendt til denne langpanne oppskriften. Kan jeg bruke røren i rund form?
Hei Kari Anne
Ja, røren holder også for to runde former med diam. 20 cm.
hilsen
ina
Det här är den finaste kakan jag sett! Vi har just botten i ugnen, i helgen ska vi till fjällen och då ska vår fina lilla stuggranne Tage 5 år få den. Han brukar alltid göra sig nån liten promenad till oss på morgonkvisten så det blir en kul överraskning. Vi har köpt papptallrikar, servetter och muggar med fotbollsmönster som han också får med sig, och 2 liter Cola Zero. 🙂 Så på lördag kan han bjuda sina nyvunna kompisar på picknick. Han kommer att älska det! Tusen tack för dina recept hälsar vi från Piteå!
Denne kaken er bare helt amazing som alt annet på denne bloggen!
Anbefales!
Dersom jeg vil ha den i vanlig/stor størrelse, kan jeg doble oppskriften eller øke med 50%?
Hei Elin
Jeg hadde doblet oppskriften 🙂
Alltid bedre med litt for mye kake enn for lite 😉
ina