Retningslinjer for personvern

Ina-Janine Johnsen logger trafikken til matpaabordet.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

Google Analytics

Matpaabordet.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt. 
 
For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på matpaabordet.no.
 

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Facebook Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

Matpaabordet.no har installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Nyhetsbrev

Matpaabordet.no benytter seg av Simplero for utsending av nyhetsbrev. Ved påmelding til nyhetsbrev vil den oppgitte e-postadressen lagret i den hensikt å kunne sende ut nyhetsbrevet. Etter påmelding har du mulighet til å administrere av og påmelding av nyhetsbrevlister. Dersom du legger til ytterligere kontaktinformasjon som navn, vil dette kun bli brukt for å personalisere ev. nyhetsbrev.

Kommentarer

Ved å kommentere på matpaabordet.no må du legge igjen navn og e-postadresse. Du kan også valgfritt legge til nettadresse. Informasjonen du legger igjen, som navn, e-postadresse, nettsted og kommentar vil bli lagret av matpaabordet.no i den hensikt å gjengi dette på nettsiden som en offentlig kommentar. E-postadressen som blir oppgitt blir kun lagret for moderering og administrering av kommentarer og vil ikke bli vist offentlig på matpaabordet.no

Kommentarer som ytres på matpaabordet.no representerer ikke nødvendigvis matpaabordet.no sine meninger eller syn. Alle kommenterer som publiseres til matpaabordet.no er gjenstand for moderering. Kommentarer som inneholder hatefulle ytringer, banning, obskønitet, vulgaritet, ærekrenkelse, personlig angrep, tydelig reklame, brudd på opphavsrett, spam eller andre kommentarer som matpaabordet.no måtte finne upassende, vil bli slettet.

Annonser på Mat på Bordet

Matpaabordet.no benytter seg av annonsebannere på nettsiden. Matpaabordet.no samler informasjon om hvilken plattform du besøker matpaabordet.no fra (desktop/ laptop, mobil eller tablet), dette for å kunne levere annonser i riktig format til deg som besøkende. Matpaabordet.no samler også statistikk over visning og klikk av de enkelte annonsebannere for å kunne måle effekten av annonsebannerenne.

Google Adsense

Matpaabordet.no benytter seg av annonsenettverket Google Adsense.

Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at Google og deres partnerne kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på matpaabordet.no og/eller andre nettsteder.

Du kan velge bort tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også velge bort enkelt-tredjeparts-leverandører du ønsker å ikke gi tilgang til bruk av informasjonskapsler for personlige tilpassede annonser, ved å gå til www.aboutads.info.)

WP Super Cache

Matpaabordet.no benytter seg av «caching» for å kunne levere en raskere responstid og bedre brukeropplevelse. «Caching» lagrer en kopi av hver side som er på siden. Alle «cache» er midlertidig og, vil ikke bli gjort tilgjengelig for tredjepart. «Cachede» sider forsvinner etter en viss tid som er satt av matpaabordet.no, men kan også tømmes manuelt før tiden om det viser seg å være nødvendig.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.
 
Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no
Translate »