Kan en bli lei snurrer? Nei, det kan man faktisk ikke.
Her kommer derfor nok en oppskrift på snurrer – hils på grove pestosnurrer med fetaost og oliven. Du kommer til å elske de, garantert.
Utgangspunkt er igjen den berømmelige spinatpestoen. Spinatpesto er en enkel sak å diske opp med og noe jeg ofte har stående i kjøleskapet. Oppskriften lager et glass og du vil bruke litt over halvparten (om ikke mer) på disse snurrene. Resten kan du servere på si, som dipp, eller du kan oppbevare den i kjøleskapet og ha den på pasta, smøre den på skiva, ha den på kylling eller fisk før du setter de i ovnen, osv. osv. Pestoen er allsidig og god så du kommer helt sikkert til å finne bruk for resten.
Hva gjelder disse snurrene så er de saftige og gode. Hadde det vært sommer, hadde jeg servert de til salat for eksempel. Eller tatt de med på båttur. Om høsten og vinteren kan de serveres til supper eller gryteretter.
Du trenger selvsagt ikke å servere noe som helst med de – de er et lite måltid i seg selv og kan sendes med i matpakker eller spises til kvelds når man vil ha noe raskt og godt.
Snurrene egner seg fint til frysing. Tin de gjerne i romtemperatur og legg de en rask tur i en varm ovn for å få den ‘nystekte’ følelsen.
Glad i snurrer? Du finner flere oppskrifter her.