å du amazon…

                                   

Jeg har vært på Amazon igjen, skulle titte på en bok – A platter of figs and other recipes – som nå også er bestillt, men som har altfor lang leveringstid – 3-4 uker. Etter å ha fått noe dilla på sylting i sommer, er jeg alltid på utkikk etter gode sylteoppskrifter, og mens jeg er på Amazon dukker denne boken opp. Følger dere med i mat programmer (BBC Food), så har dere sikkert sett Hugh Fearnley -Whittingstall med sin River Cottage programm. Han er hva jeg vil kalle en jordnær kokk, opptatt av matens sesonger og naturlige produkter. En sylte bok fra han burde være midt i blinken og ble behørig bestillt…. Noen dager etter ligger den i postkassen min (sammen med de nye Hardy bøkene min datter har så lenge ventet på…) og boken skuffer ikke. Jeg har dessverre ikke anledning til å kaste meg over oppskriftene riktig enda, men den skal bli med på tur og behørig leses… spørs om ikke det blir noe sylting neste uke……

Se www.rivercottage.net for mer info

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »