Design + Mat er sant

Design og mat hører sammen – det blir faktisk business av det. USA er fødested for Starbucks (startet i Seattle), Ben & Jerrys (startet i Vermont), Whole Foods market (startet i Texas) for å nevne noen (man kunne her også nevne MacDonalds, men jeg foretrekker å ikke gjøre det…) og alle har en sterk design profil. Sprinkles cupcakes (startet i Beverly Hills) er det nyeste som tar USA med storm. Cupcakes er langt fra nytt, men dette er en ny vri på en klassiker. Se www.sprinklescupcakes.com
og legg det inn på listen av steder man må besøke når man er i USA….
Og for de som er design interessert, se på denne videoen med eier og arkitekt:

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »