Lørdagsgodt

ok, så etter å ha skrevet om Sprinkles cupcakes måtte jeg bake de også…… Fikk til jul en pakke sprinkles chocolate cupcake cakemix som nå har stått på hylla lenge nok, og hva er da bedre enn det som lørdagsgodt…..
Mine beste barndomsminner fra kjøkkenet er da jeg fikk lov til å «hjelpe» å bake kake, dvs slikke alle redskaper ren for deig før de gikk i oppvaskmaskinen. Jeg var helt fiksert på kakedeig og når jeg var gammel nok til å kunne bruke kjøkkenet alene, kunne jeg finne på å lage kakedeig og spise det opp før det rakk å gå i ovnen….  Denne «bakingen» ble som regel gjort når det ikke var noen voksne hjemme og var til stor glede for mine yngre søstre (hvis jeg var villig til å dele …… ).
Mine barn har merkelig nok arvet dette suget for kakedeig, men setter også pris på ferdigproduktet. Mon tro hva de vil finne på når de en dag får kjøkkenet til seg selv….


legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »