Kjøkken utstyr

Da har jeg bestemmt at jeg også skal skrive om kjøkken utstyr her på bloggen – og hovedsaklig mitt eget. Jeg har investert i noe god redskap som jeg bruker ofte og noe rimeligere redskaper som jeg ikke bruker så ofte, men som jeg setter veldig pris på når jeg først har behov for det.
Første redskap er det man kaller på engelsk en «potato ricer» – vet ikke hva det heter på norsk … de små hullene på undersiden er vanligvis ikke større enn et riskorn, derfor heter det kanskje ricer. Kanskje man kan lettest kalle det en potet presse for man presser stor stykker kokte poteter gjennom redskapen for å få en smidig, klumpfri potetstappe. Skal du lage spaetzle så er dette også et ypperlig verktøy! Elsker denne, men så elsker jeg også potetstappe da…..
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »