Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Slikkepott

I tillegg til å vokse opp med engelsk som morsmål har jeg tysk mor – og da unngår man selvsagt ikke at noe tysk innfiltrerer hjemmespråket. Dette redskapet har jeg lenge kallt for «Kinderschreck» direkte oversatt blir det barnas skrekk. Egentlig så synes jeg at det er morsommere å kalle slikkepotten for Kinderschreck og derfor kan mine barn litt tysk også…
Det er også forståelig at den heter Kinderschreck – aller helst vil barna ha så mye kakedeig igjen i skålen som mulig og oiiier seg hver gang slikkepotten kommer frem. Da det er som oftest mange redskaper i bruk når man lager kakedeig er det lurt å få tak i slikkepotten. Ikke bare kan du spise det som henger igjen på den, men du har også en stor fordel når bollen skal gjøres ren og de andre barna må bruke fingrene….
Denne slikkepotten liker jeg spesiellt godt – den tåler noe varme og  også å vaskes i oppvaskmaskin da skaften er av stål. God å holde er den og lett å finne i skuffen fordi den er rød…. ja, jeg må si meg ganske fornøyd med min Kinderschreck.
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »