Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

La Grande Épicerie

Jeg har en forkjærlighet for gode supemarkeder og oppsøker de gjerne når jeg er på reise. Når jeg er  i Paris så prøver jeg å stikke innom La Grande Epicerie som er en del av Le Bon Marché. Her finner du ingen røverkjøp, dette er en fin fin matbutikk hvor du kan plukke opp franske spesialiteter og generellt bare gå rundt og titte på alt det gode det går an å få kjøpt….  Mer info finner du på http://www.lagrandeepicerie.fr
Er du fan av Terrence Conran så ligger the Conran store like vis á vis i rue du bac. 
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »