Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

pannekaker til frokost

Jeg har lovet pannekaker til frokost lenge og til slutt fikk barna det som de ville. Du skal ikke se bort i fra at de voksne også synes det var en god start på en søndagsmorgen – det er noe som er så ufortreffelig godt med tyke, myke, varme pannekaker og lønnesirup. Enkelt er det også!
Til ca. 8 pannekaker trenger du
225g hvetemel
1 ss bakepulver
1 ts sukker
2 egg lett sammenpisket
30g smeltet og avkjølt smør
300 ml melk
smør/olje for steking
Bland det tørre. Ha oppi egg, smør og melk og bland alt sammen. La det stå og svelle i ca. 20min. Stek pannekakene i middelsvarm stekepanne. Snu den først nå du ser at oversiden begynner å boble og stivne. Snu pannekaken og stek videre et minutt. Hold de varme i ovnen hvis du skal servere alle samtidig og ikke etterhvert som de kommer ut av stekepannen. Ha over lønnesirup og spis……

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »