Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Hvitløkspresse

På kokkeskole lærte vi å mose hvitløk den manuelle måten – dvs ved å bruke grov salt og knivsiden. Det hender jeg gjør det slik jeg lærte det. 
Som oftest henter jeg frem min fine hvitløkspresse, legger feddet (trenger ikke å skrelles) oppi og presser ut en jevn fin strøm med fersk presset hvitløk. Ikke like sjarmerende som å gjøre det for hånd men, man har ikke alltid tid…. 
Denne modellen fra Roesle liker jeg spesiellt godt – god å holde i hånden, stødig og lett å rense. Og for en storforburker av hvitløk, en absolut kjøkken nødvendighet….
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »