Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

mandagstema – former

Former ja, jeg har vært lenge på utkikk etter madeleine former. Og da jeg ikke ville bruke en formue på former, som jeg innrømmer ikke kommer til å brukes ofte (man kan tross alt bare lage madeleine´s i de) så falt omsider valget på 2 brett jeg fant i USA – svak kurs og fin butikk gjorde susen. Så nå gjenstår det bare å bake madeleine´s, en klassisk fransk småkake som egner seg ypperlig til kaffebesøk…..hmmmm, hvem skal jeg invitere….


Kommentarer

 • Reply Rimkogeren 4. juni 2009

  Madeleinekager kender jeg ikke, men husker fra gymnasietiden dem som noget meget litterært.
  I Marcel Prousts erindringsroman «På sporet af den svundne tid» dypper forfatteren madeleinkage i sin te, og husker, at han som barn fik den slags kager.
  Det blev gjort til noget superklogt (=kedeligt)
  Hvorfor jeg husker det, aner jeg ikke. Jeg har ikke læst værket (syv TYKKE bind), og jeg får heller aldrig gjort.
  Desværre får jeg nok heller aldrig smagt madeleinekager! ØV

 • Reply Randi's Tanker 3. juni 2009

  Mener jeg har smakt Madeleine, men er usikker. Navnet og FORMEN er kjent, men husker ikke smak. Legger du ut oppskriften eller inviterer du på en smak?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »