Forskerspiren…

Barna har hatt forskerspire prosjekter på skolen og eldstemann fant på følgende: Hvilken kake liker man best: en kake bakt med dobbel så mye sukker, en kake med vanlig mengde sukker eller kake bakt med ingen sukker. Kakevalget fallt selvfølgelig på sjokoladekaken som du finner på bloggen. Oppskriften ble delt på tre og sukker (eller ikke) fordelt på deigene. Deigene ble så bakt som muffins (hun skulle ta de på skolen og kjøre smakstester) og vi sløyfet glasuren.
Vinneren var kakene med dobbelmengde sukker (til og med jeg likte den best….) og den deisderte taperen var kaken uten sukker som smakte mer som smakløs brød….. Betyr dette at man aldri kan overdrive med sukker???

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »