Fisk på grill

Hva kan nå være bedre enn hel grillet fisk? Enkelt å tilberede og så godt å spise….. Fisken fylles med urter (det du har i hagen eller på kjøkkenbenken, gjerne persille, dill, koriander eller salvie) noen skiver sitron, noen skiver hvitløk og har du noe hvitvin eller urtesmør liggende kan du gjerne også ha det med. Husk også på litt salt og pepper.
Fisken pakkes i folie og settes over middelsvarm grill. Grill tiden vil være avhengig av størrelsen på fisken selvfølgelig, men sjekk den etter ca.20min. Vær forsiktig når du åpner folien da det er lett å brenne seg på dampen. Lirk en kniv inn i fiskekjøttet for å se om den er ferdig. Ikke snu fisken under grillingen for da renner all saft ut av foliepakken din.
Fisken serveres gjerne direkte fra folien og med noe av saften som er blitt til av fisken og evt vin/urtesmøret. Poteter eller ris og en god salat gjør måltidet komplett.

Kommentarer

  • Reply Melusine 6. juli 2009

    Grillet fisk er utrolig godt og smakfullt, takk for godt tips til tilbereding 🙂

  • Reply ina 9. juni 2009

    eller fiskehandelen…. 😀

  • Reply Fée 9. juni 2009

    Mmm, nå fikk jeg lyst til å dra på fisketur!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »