Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Kransekake på glass

Når jeg er i utlandet, elsker jeg å stikke innom matbutikkene for å se hva man kan få kjøpt. I Spania kom jeg over dette – crema de almandras – eller mandel krem. Vel hjemme, ble glasset åpnet og innholdet testet – kransekake på glass er den beste måten å beskrive det på. Ikke fullt så søt som kransekake men når innholdet består av mandler og sukker så er det jammen ikke langt ifra. Nå er spørsmålet – hva skal jeg bruke det til ? Forslag?

Kommentarer

 • Reply maria 7. september 2014

  På youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=CYhT-nsu8ys

 • Reply maria 7. september 2014

  Almendrina kan brukes til en deilig drink som kalles Horchata»!

  • Reply Ina Johnsen 8. september 2014

   Se der ja! Dessverre har jeg ikke mer almendrina, men neste gang vet jeg hva jeg skal prøve 🙂

 • Reply ina 10. juni 2009

  Ikke dumt – sukkerbrød, noe crema de almendras og kanskje noen jordbær….

 • Reply Fée 10. juni 2009

  Kakefyll?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »