Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Loppemarkedfunn

Da er det  igjen tid for loppemarkeder og denne gangen styrte jeg unna alle norges glass etter å ha sett hvor mange jeg fortsatt har i kjelleren….. Men en munkejern har jeg ikke, og denne ble behørig plukket opp og kjøpt av meg – kr 25 for munkejern og to brødformer gjør at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for ikke å bruke munkejernet så altfor ofte….. Jeg skal forsøke å bruke den i sommer, tenkte jeg, kanskje som et alternativ til vaffler – er det noen som har en god oppskrift?

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »