Indrefilet av svin

Indrefileten ba om å bli kjøpt….jeg har klart å motstå den flere ganger, men nå måtte jeg bare slå til.. Med tanke på at jeg skulle servere en enkel salat med Green Goddess dressing (ref. blogg 12.juni) så tenkte jeg at jeg skulle fortsette med en enkel og ukomplisert tilberedning av et godt stykke kjøtt som jeg kunne servere ved siden av salaten.

Indrefileten ble pakket inn i parmaskinke etter a ha blitt smurt lett med en artisjokk/hvitløk puree som jeg ofte bruker på pizzaen ( ref. blogg 24.april) og som jeg hadde liggende i kjøleskapet og krydret med noe pepper. Kjøttet ble så bundet .

Grill over middelssterk varme en 15 minutters tid. Test kjøttet for å se om den er stekt som du ønsker. La kjøttet hvile før du skjærer den i skiver og serverer (husk å fjern snoren ….).
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »