Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Sennep

Nok et utenlandskjøp…. denne gangen fra Sveits – har jeg nevnt at jeg nylig var i Sveits…..:-D
Der tok min gode venninne Marlyse meg med på det lokale markedet på Grande Place. Ååå jeg får gåsehud når jeg er på slike markeder og er klar for å flytte med en eneste gang…
Nest best er å handle med en som bor der, dra hjem til de og nyte dagens «fangst». Det ble ost, jambon cru, en deilig salat og frukt og marengs med crème de gruyère til dessert, mmmm….. Jeg har selvfølgelig masse bilder fra markedet, skal se om ikke jeg legger de ut en annen gang…
For å ta med til Norge kjøpte jeg disse to glass med sennep…. snart åpnes de for å brukes til kjøtt eller bratwurst eller for å sette en liten spiss på en salat dressing. Da kan jeg lukke øynene og tenke meg tilbake til markedet…..
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »