Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Kylling på spidd

Kylling er en enkel ting å ty til på hverdager. Kyllingfileter får du kjøpt overalt, hvis du ikke allerede har de liggende i kjøleskapet eller frysen. Og nå som grillsesongen er i gang så finnes det mange måter å tilberede kylling på uten at du føler at du spiser det samme om og om igjen.
Hva med kylling på spidd for eksempel – og har du noe parmaskinke (på tilbud i butikkene for tiden) eller serrano skinke eller bacon for den saks skyld liggende – snur det rundt kylllingbitene, gjerne med et blad salvie i midten. Salt trenger du ikke krydre med, litt oliven olje og pepper holder. Grill på middelssterk varme en 10 minutters tid og server med ris og en salat. Hvem sa hverdagsmat må være kjedelig?
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »