Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Gulrotsalat

Jeg er veldig glad i gulrøtter og en god gulrot salat er ikke til å forakte. Jeg har til og med hatt forhåpninger om at barna vil like det, i og med at de liker gulrøtter ( men ikke salat), men den saken må jeg nok jobbe litt med…
Jeg har også funnet ut at hvis jeg skal ha mange til middag så er det bedre med flere små bilag til evt. grillmat istedenfor bare en stor salat for eksempel. Har du flere bilag så får gjestene dine større valgfrihet, men du får også muligheten til å prøve nye ting uten å risikere å spolere hele middagen hvis det ikke slår an…… men, jeg garanterer – gulrotsalat er populært og veldig enkelt å lage.
For en mellomstor skål med gulrotsalat (6 pers) trenger du
150g ristede og saltete solsikkefrø
8 mellomstore gulrøtter
til dressingen:
125 ml sitronsaft
1 ts salt
1/s ts nykvernet pepper
1 ss sukker
3 ss olivenolje
Skrell og riv gulrøttene. Ha i en skål. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland godt med gulrøttene. Like før du serverer blander du i solsikkefrøene – du kan også snitte litt gressløk over hvis du ønsker.
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »