Panko – gode brødsmuler

Jeg må bare skrive litt om Panko – japansk for brødsmuler. Laget av brød uten skorpre gjør at den er noe lettere enn norsk griljermel, den er også grovere. Jeg bruker den når jeg lager fiskepinner eller griller scampi eller annet godt. Kan anbefales! Har dessverre ikke sett det til salgs annet enn på Japantorget i Oslo…..og mens du er der, kjøp Edamame som du finner i frysdisken.

Kommentarer

  • Reply Vegetartaco med sprøstekt blomkål - Mat På Bordet 13. august 2018

    […] så er det selve paneringen. Jeg har brukt helt vanlig griljermel, med supre resultater. Har du panko, kan du bruke det for en litt tøffere finish. Lager du brødsmuler selv av litt gammelt tørt […]

  • Reply Petter Muggerud 24. november 2014

    HVOR får man Panko hen????????????????????

    • Reply Ina Johnsen 26. november 2014

      Hei Petter
      Du får kjøpt det i innvandrerbutikker og litt større matbutikker (Meny, ICA).

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »