I gang igjen!


Å gud, hvor ble tiden av??!? jeg har jo ikke blogget siden september!! Vel, det er ikke helt sant, jeg har nesten blogget mye….dvs, det ligger en hel del bilder med uferdige tekster lagret her, de er bare ikke blitt publisert, jo, fordi jeg ble aldri ferdige med de….. Helt utrolig at jeg har gått glipp av å matblogge hele høsten, jeg som har vært ute og plukket mais, laget lamretter, syltet en hel del (ja, i tillegg til alt jeg syltet i sommer – det er sesonger i sylting også vet du…), bakt bursdagskaker….. og dermed hatt mange oppskrifter og historier å fortelle. Men nå starter julesesongen og da blir det baking og masse annet godt og nå skal det skrives på bloggen igjen.
Jeg har blogget mye på www.julemarked.blogspot.com . Jeg startet den omtrent samtidig med matbloggen og skriver på den når sesongen er inne – og det er nå. Julemarkedet holdes nå til lørdag på Oslo Montessori Skole (Huldreveien 28 – ta trikken til Skådalen stasjon) kl.11 -16 – ta en titt på bloggen og se hva du kan kjøpe i bodene. Ellers finner du auksjon (stille), café, utegrill (ja, i all slags vær), fiskedam, marsipan pynting og masse hyggelige mennesker..
Så kom og besøk Julemarkedet da vel! Som skrevet tidligere, så har jeg syltet så mye i matpaabordets sitt navn at vi i familien aldri kommer til å få spist opp alt. Derfor selges en hel del på Julemarkedet – inntekten går i sin helhet til Oslo Montessori Skole – blant annet bæreddiker, aprikossyltetøy, russiske erter, syltet rødkål, sitronsirup, chilli og paprika gelé, og masse masse annet godt legges ut for salg. Jeg har gått til innkjøp av stempel (se bilde) – se etter den, så vet du at du kjøper varer laget av meg 😀
Håper at vi sees!!

Kommentarer

  • Reply ina 1. januar 2010

    Hei Ingvild! Ja takk, salget gikk strålende! Stemplet fikk jeg laget hos Foldal stempel fabrikk – bestill online hos http://www.foldal.no.

  • Reply Ingvild 13. desember 2009

    Jeg håper dere fikk solgt masse, masse. Det stemplet var genial ide, hvor har du fått laget det?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »