Avokado dip

Det må være den amerikanske oppveksten, men jeg elsker dip! Ikke denne pose krydder blandingen som du blander med et beger rømme, den som er altfor salt vet du…. Nei, lag din egen sier jeg – jeg har akkurat fått meg en food processor så her gjelder det å bruke den!
For avokado dip trenger du
2 avokado
3 vårløk, grov hakket
1 håndfull koriander blader
2 ss rødvins eddik (bruk sitronsaft om du ikke har eddik)
2 ss olivenolje
1 beger rømme
salt og pepper
Ha avokado kjøttet og alle andre dip ingredienser bortsett fra salt og pepper i en food processor. Sett maskinen i gang og bland til du har en kremete pureé. Smak til med salt og pepper.
Hell over i en skål og la det stå kjølig en halvtimes tid. Du kan gjerne lage dette et døgn i forveien, pass på da at du legger plast direkte på dip´en slik at det ikke misfarger (se bildet nederst).
Og ikke server dip bare med chips – server med oppskjært gulrøtt eller agurk stenger, eller sukkererter elle blomkålhoder, små reddiker og alt annet godt du kan få tak i grønnsaksdisken!





legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »