Kommentarer

  • Reply Pillan 9. august 2010

    Jeg kjøper flaskevann da vi har problemer med eget vann eller,som forrige skriver, for å få en fin flaske som jeg bruker som drikkeflaske eller vannflaske til bordet. Kjøp av vann anser jeg ellers som bortkastede penger. Så lenge vi kan drikke av vårt drikkevann og det smaker bra så bruker jeg det.

    Pernilla

  • Reply [kjøkkentjeneste] 9. august 2010

    Nei, jeg kjøper ikke flaskevann. Voss-flasken er fin, og jeg kan kjøpe den for å få tak i en grei vannflaske til bordet, men for selve vannet – røveri! synes jeg.

    Dessuten elsker jeg at vi har mulighet til å drikke vann av springen her i Norge. Og av bekker og vann på tur i fjellet. Ingenting er bedre.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »