Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

en nyttig ting

Jeg har fått en gave. Fra min nye svigerinne. Hun observerte meg og mine kasser med bær og ristet på hodet når jeg fortalte at jeg aldri hadde hørt om en jordbær pinsett. Nå vet jeg ikke om det er det man kaller denne, men jeg synes den er ganske beskrivende. Et par dager senere fikk jeg denne i gave. Søt? ja Nyttig? ja Brukes? så klart!! Tusen takk svigerinne!

Kommentarer

 • Reply ina 12. august 2010

  Enig, jeg av alle må ha en sånn!!! Er i Frankrike – skal poste herfra – kos deg i London!!

 • Reply therese 11. august 2010

  Bare hyggelig!!!! Er den ikke søt????
  DU av alle bare MÅ ha en sånn.

  God tur til Frankrike imorgen.
  Vi reiser til London på fredag !

 • Reply ina 10. august 2010

  Brukes til å fjerne hamsen….:))

 • Reply Torill 10. august 2010

  Brukes til HVA??? :o)))

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »