Hva er ditt favoritt kjøkken redskap?

Min absolut favoritt redskap på kjøkkenet er denne sjokk rosa skjeen i gummi. Jeg kan bruke den som sleiv for å røre (deiger, gryteretter, osv) og den fungerer også utmerket som en slikkepott da skjeen i seg selv er myk. Skaftet blir ikke varm hvis jeg glemmer å ta den ut av gryten og jeg elsker fargen – jeg finner den med en gang når jeg åpner kjøkkenskuffen!
Jeg har bare et problem – jeg husker ikke hvor jeg kjøpte den. Jeg lurer på om jeg kjøpte det en gang på en USA tur, kanskje på Williams Sonoma eller Sur la Table – men, nå finner jeg den ikke mer. Og jeg har så lyst å kjøpe flere…eller i allfall en til slik at jeg kan ha en liggende på hytta og slippe å erge meg over at jeg har glemt å ta den med meg hjem….
Hva er ditt favoritt redskap?

Kommentarer

 • Reply ina 12. september 2010

  Enig – microplane er digg!

 • Reply Elisabeth 12. september 2010

  Det er vanskelig å velge mellom kjøkkenredskaper, men jeg holder en liten knapp på mitt Microplane rivjern. Det gjør riving av parmesan, sitrusskall, hvitløk og hva det skal være til en lek. Jeg hadde neppe giddet å rive skallet av tre kilo sitroner for å lage syltetøy med mitt gamle rivjern, men med Microplane er det bare moro.

 • Reply ina 19. august 2010

  Enig, man kommer ikke langt uten en god kniv!

 • Reply ra-ta-tui 19. august 2010

  Definitivt den store kokkekniven fra Global – bruker den til alt!

 • Reply ina 19. august 2010

  @ugla – nei, uff, man skal aldri måtte velge mellom barna :)) @anonym – husker du hvor du kjøpte din? @et lite land- jeg forstår – jeg har knivene mine fra kokkeskolen som jeg fortsatt er veldig glad i og har en høy affeksjonsverdi – men akkurat nå er det den rosa gummiskjeen min som gjelder!!!!

 • Reply Et lite land 19. august 2010

  Godt spørsmål, det vil jeg sannsynligvis komme tilbake til på min egen blogg en gang i nær fremtid. Min gamle kokkekniv fra Victorinox kommer nok høyt opp på listen, selv om den er i overkant godt brukt og selv om min mann stadig anbefaler at jeg heller skal bruke hans Global. Den har fulgt meg siden studietiden og er i ferd med å få en viss affeksjonsverdi.

 • Reply Anonymous 19. august 2010

  Jeg har også en sånn bare i blå!!! Og alle oppskriftene dine er kjempe gode!!!!

 • Reply Ugla 19. august 2010

  Oj, det blir nesten som å velge mellom ungene sine det 🙂 Ehh, tyder kanskje på at jeg har et litt for nært forhold til kjøkkenredskapene mine 🙂
  Mulig det er/var gaffeltresleiva mi, den er brukt istykker 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »