Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Bli med på trekkning!!!

Mat på bordet er å finne på facebook : http://www.facebook.com/matpaabordet og da MPB ønsker seg flere lesere har jeg satt i stand en liten trekkning. Premien er en gavepakke bestående av 3 valgfrie glass av MPB produkter. 
Alt du trenger å gjøre er å foreslå MPB´s facebook side til alle dine venner (klikk på «foreslå for venner»), legge igjen en liten kommentar, enten her på bloggen eller på facebook siden og du er med i trekkningen. Trekkningen skjer på onsdag – vi gjør det på den gammeldagse måten og skriver alle navn på en lapp og trekker….
Det sier seg selv at du selv må være på Facebook for å kunne delta i trekkningen – skal se om ikke jeg kan finne på noe lurt for de som ikke er på Facebook litt senere ut på høsten…

Den heldige vinneren kan velge blant annet mellom:

bitter appelsin marmelade
fersken chutney
rips gelée

bringebær syltetøy

aprikos chutney
jordbær og rabarbra syltetøy med litt vanilje
strawberry preserve


Kommentarer

 • Reply ina 13. september 2010

  Herlig!

 • Reply elisabeth 13. september 2010

  gjør det nå!

 • Reply ina 12. september 2010

  Kjempebra!! Er allerede overveldet over hvor mange flere fans MPB har fått – det er inspirerende det!!! Og godt å høre at oppskriftene også funker for andre :)))

 • Reply WILHELMINES 12. september 2010

  ÅÅÅ, det ser jo så godt ut. Jeg skal logge meg på på facebook og foreslå for alle mine venner med en gang at de leser bloggen din. Jeg vil gjerne være med i trekningen. Ha en fin søndag videre. Og jeg kan jo liksom ikke få sagt det nok, bloggen din er sååå flott. Bra bilder, bra inspirasjon og ikke minst oppskrifter som fungerer!! Wilhelmine

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »