Mat på bordet skal delta på "designernes eget julemarked 2010" !!!

I går fikk jeg beskjed – Mat på Bordet kom gjennom nåløyet og skal delta på «designernes eget julemarked» som holdes 4. og 5. desember 2010 på DogA  her i Oslo !!!
Yippi !!!og skrekk og gru…. !!!
MPB produkter har tidligere kun vært solgt på skolens julemarked og gitt bort til venner, familie og nå nylig som gave til lesere. Nå er det alvor!
Kjeller boden fylles med glass av diverse men jeg føler på meg at jeg må lage mye, mye mer….. Det blir pinlig hvis det blir utsolgt første dagen. Og hva om jeg lager altfor mye, og så blir det ikke solgt? Ja, da vil det iallfall vanke i hjemmelagde presanger til jul…. eller så får jeg åpne nettbutikk på bloggen, he,he…
Dere som følger bloggen har kanskje sett at en del er produsert allerede – syltetøy, geléer, eddiker, chutneys, osv. Planen er å fortsette å produsere utover høsten (epler og pærer står for tur) og når det nærmer seg dagen skal baksten påbegynnes – biscotti kanskje, peppernøtter kanskje….. jeg vet ikke….
Hva har du lyst å kjøpe av matprodukter når det nærmer seg jul? Forslag mottas med stor takk!!!!! Og har du noen tips og triks når det gjelder salg på slike arrangementer så hører jeg også gjerne fra deg!!!

Kommentarer

 • Reply ina 1. oktober 2010

  Ja, tror du har helt rett i det Cecilie – det får jeg også lyst til å kjøpe…

 • Reply ceciliemo 30. september 2010

  Så gøy at du kommer på markedet! Jeg tror at cookies, julekaker med en liten personlig vri, karameller, og konfekt vil være sikre vinnere.

  Lykke til!

 • Reply ina 23. september 2010

  Ja, det er kjempemoro!! Julekonfekt er selvsagt en super idé – få legge meg litt i konfekt trening….:)) Gleder meg!!

 • Reply Tone 23. september 2010

  Så gøy! Jeg kjøper gjerne noen av varene dine jeg, ingenting som spiselige gaver! Det hadde vært fint med noen spesielle edikker og marmelader; kanskje noen som passer til oster? Og konfekt slenger jeg meg også på!

 • Reply Trine ;) 23. september 2010

  Så gøy!

  Enig med kommentaren ovenfor, i tillegg vil jeg forelå gode småkaker, for eksempel biscotti.

  Lykke til med forberedelsene! Blir spennende å følge de på bloggen din!

  Trine 😉

 • Reply Elisabeth 23. september 2010

  Så moro! På designernes julemarked har jeg lyst å kjøpe litt god julekonfekt og tilbehør som egner seg til julematen, gjerne litt uventet. F.eks chutneys som egner seg spesielt til ribbe etc.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »