pizza med poteter, asparges og chevre

Nok en pizza variant for helgen! En mild og mettende pizza med poteter og asperges som får et lite smaksløft av chevre og herbes de provence. Jeg har brukt mini asparges, bruker du grønn (eller hvit) asparges foresår jeg at du strimler de som vist i oppskrift for asparges pizza.

Du trenger

  • pizza deig
  • en buffalo mozzarella
  • noe chevre ost
  • 10 små nypoteter
  • 1 pakke miniaspargus
  • herbes de provence

crema di carciofi (artisjokk krem)

Lag deigen og sett til heving. Kok poteter møre. Avkjøl. Skjær i skiver på langs. Rull ut deig og smør med et par ss crema di carciofi. Bryt buffalo mozzarella i biter og fordelt jevnt over pizzaen. Fordel potet skivene jevnt over pizzaen. Vask aspargesen, ha litt oliven olje på og strø over pizzaen. Bryt chevre i små biter og fordel over pizzaen – bruk så mye eller så lite du vil alt ettersom hvor glad du er i chevre. Strø litt herbes de Provence over. Stek i forvarmet ovn, aller helst på pizzasten til deigen er gjennomstekt og osten har fått litt farge. Husk nykvernet pepper! Mmmm, fredags kos!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »