Busdagskake = sjokoladekake!

Det er bursdagsfering her i huset og vi har huset fullt av herlige jenter! Bursdagskake i år er  sjokoladekake (igjen) – men i muffins form…. Bruk samme deig som for sjokoladekaken, fordel deigen i muffins former og bak i 15-20min. Test med pinne for å se om de er ferdige.
La de avkjøle på rist som du har satt over et stykke bakepapir. Lag glasur. Bruk en skje for å helle glasur på hver cupcake og strø med kokos eller annen pynt. Spiller ingen rolle om glasuren drypper, for den drypper på bakepapiret som du kan rulle sammen og kaste etterpå. Sett muffins på et fat, stikk nødvendig antall bursdagslys i kakene og syng for full hals!! Happy Birthday to you….

Kommentarer

 • Reply ina 17. oktober 2010

  @wilhelmine – så hyggelig!!!
  @matbloggen – ja, det gikk ned på høykant kan du si….

 • Reply MATBLOGGEN 17. oktober 2010

  Så gott !! 🙂

 • Reply Wilhelmine 16. oktober 2010

  Nydelig, følger bloggen din ivrig hver uke;-)) Mvh Wilhelmine

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »